4 tips til helgen

Vanligvis pleier det å bugne over av kulturtilbud i Halden i helgene, men hva som har skjedd denne helgen er foreløpig mystisk. Kanskje har haldenserne nok med Tons of Rock? Kanskje har noen glemt å gi oss beskjed om at de har en konsert eller en utstilling? 

Her er uansett våre 4 tips til hva du kan finne på i helgen!

1. Tons of Rock
Det største arrangementet i Halden i helgen er utvilsomt Tons of Rock. Er du glad i rock og metall anbefaler vi deg selvfølgelig å ta turen. Husk også å gå en tur opp til Huth, der er Kruttlabben med flere lokale band.

2. Kidz of Rock
En av årets nyheter på Tons of Rock, er at de ønsker å rekruttere ”Kidza” til å rocke mer. Lørdag arrangeres Kidz of Rockalle barn under 12 år kommer gratis inn. De som er over 12 år kan kjøpe seg en egen billett til 100,-.

Kan du si-1
Foto: Johannes Granseth

3. Pilgrimsvandring 
Lørdag arrangerer Byjubileets kirkekomite pilgrimsvandring fra Immanuelskirken til Frelsesarmeen. En fin tur for den som er mer nysgjerrig på religion og historie. Husk gode sko!

4. Konsert på Brygga Mat-og Vinhus
Både fredag og lørdag kveld spiller ”Frode & Magne” på Brygga Mat-og vinhus. Vi krysser fingrene for at sommerværet inntar Halden, og det blir en trivelig kveld på bryggekanten.

Kommentarer

kommentarer