10.mars kan du bli smittet i Brygga kultursal

Det blir film, sang og musikk, smil og alvor på Brygga denne kvelden.
Kristine Flyvholm sin film «Smil – Det er smittsomt» om organisasjonen H2H har premiere. I tillegg vil Hege Brynildsen og Frank Skovrand fremføre noen av sine sanger fra scena.

Leder Tom Andreassen i H2H er glad for å kunne presentere både filmregissør og artister med lokal forankring, og som stiller opp for organisasjonen vederlagsfritt.
Kristine Flyvholm er fra Halden og ønsket for et par år siden å være med til Romania for å se hvordan H2H arbeidet. Hun ble med oss nedover, hennes reaksjon på det hun fikk se og oppleve var at H2H sitt arbeid i landet burde dokumenteres.
Hun arbeider med film og foto. Dermed startet hun prosjektet «From the Heart» som har som målsetning å lage dokumentarfilmer for å fremme gode gjerninger. Første film fra dette prosjektet er «Smil – Det er smittsomt».

I filmen får vi bl.a. se hvordan barna på barnehjemmet Mia’s Children opplever møtet med klassisk musikk når pianist Aksel Kolstad spiller, mens familien Trønnes Lie får et sterkt møte med en landsbyfamilie med de 3 barna Alex, Florin og Ioanna.
Både Hege Brynildsen og Frank Skovrand har gitt ut plater i vinter. Frank Skovrand turnerer med sin musikk og er også aktiv skuespiller som stadig er å se på Haldens scener. Hege Brynildsens nyeste album «When my man comes to town» har fått bred omtale og mange gode anmeldelser.
Vi gleder oss til å høre noen av disse sangene den 10. mars.

Blant H2H sine verdier er at alle skal bli sett, hørt og rørt.
– Jeg er sikker på at de som sitter i salen vil bli berørt av det de ser og hører i filmen. Billettene er gratis, de kan hentes på Bryggerhuset syd. Håper mange benytter anledningen, avslutter Andreassen.

Smil det er smittsomt 2016 filmplakat

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer