10 år for Maurtua åpen barnehage

4.desember 2006 åpnet Maurtua åpen barnehage dørene. 10 år senere er behovet for en åpen barnehage i Halden fortsatt like stort. Førstkommende mandag inviterer de til feiring! 

Maurtua åpen barnehage er ikke som andre, ordinære barnehager. I denne barnehagen må barna ha med seg en forelder eller foresatt mens de er i barnehagen.
– Barna tilbys et pedagogisk tilrettelagt opplegg i samarbeid og samspill med foreldre eller foresatt, står det på barnehagens hjemmeside. I tillegg til at barna får lekt og blitt kjent med hverandre er barnehagetilbudet positivt for foreldre som får muligheten til å bli kjent og danne et sosialt nettverk med andre småbarnsforeldre.
Maurtua er åpen tre dager i uken og har også tilbud om egen babygruppe, fysioterapeut og helsesøster.

På Halden kommunes facebooksider er det lagt ut informasjon om 10-års feiringen mandag 5. desember.
– – Vi har møtt utrolig mange hyggelige voksne og barn i disse åra. Håper noen av de «gamle» brukerne våre også stikker innom på selve dagen, sier pedagogisk leder Kristin Harboe.
– Dagen blir feiret sammen med barn og foreldre, pølsefest, kake, is, flagg og ballonger! En skikkelig bursdagsfest skal vi ha, sier lederen og ønsker velkommen til store og små.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer