Vil realisere Halden kooperativ

Halden Kooperativ ble skapt som en god ide, men så ble det stille en stund. Nå skjer det endelig noe, og i spissen står 26 år gamle Benedikte Lindhaugen Brække.

Vi har tidligere skrevet om Halden Kooperativ og at Jens Petter Berget ønsket å sende stafettpinnen videre til noen som ville ta over. Han fikk raskt napp på forespørselen sin, og Brække kom på banen.
– Jeg er opptatt av kortreist og økologisk mat, og syns det er viktig å få realisert dette konseptet i Halden. Jeg kjenner til Oslo Kooperativ og har sett hvor populært det er der, forteller hun. I Oslo har det blitt så populært at de har måtte stoppe inntaket av medlemmer og innføre venteliste.
Brække jobber til daglig med markedsføring, og har alltid hatt engasjement for å delta i ulike prosjekter og ha frivillige verv ved siden av jobben.
– Til nå har jeg  gjort noen administrative oppgaver med Halden Kooperativ så vi kan komme i gang. Jeg har avtalt møtetidspunkt med arbeidsgruppene, det møtet blir som en kick-off, forteller hun engasjert.
– Det har vært stor interesse for Halden Kooperativ og jeg har stor tro på at vi skal få det til i vår flotte by.

Er du interessert i å være med i Halden Kooperativ? Da kan du melde din interesse på facebooksiden deres.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer