Thale og Seregn til Aladdin

Fredag 15. mars blir det slippkonsert med Thale i foajeen på Aladdin scene! Support er duoen Seregn.

Blackmetalbandet Thale ble starta av Andreas Buckholm, Marius Andreassen og Henrik Staal for et par år tilbake.

–Vi hadde noen metalkvelder hvor vi drakk øl og hørte på metal, sjuuukt gubbete! forteller Andreas. Til slutt bestemte vi oss for å heller prøve å lage metal sjøl, og ikke bare høre på det.

Den første EP’en, Daudens Kalde Auge, ble spilt vi inn i kjelleren på Vannvogna.

–  Vi laga oss en instakonto, og sjekka om noen hadde noe undergrunnslabel som kanskje ville gi ut faenskapet. Så kom vi i kontakt med «Blasphemous Creations of Hell Records», og de ga ut den første EP’n! Kule folk!

Her kan du høre EP’en Daudens Kalde Auge: 

Det er trommis Marius som synger på den første EP’en.

— Men det ble litt dritt for Marius å gjøre vokal og spille metaltrommer samtidig, så da fikk vi med Espen Rødstrand! Han tok vokalen, og senere ble han med meg og spilte gitar også!

Nylig slapp bandet fullengderen Helvete.

– Denne gangen slapp vi skiva på mitt label «Svart Records». Vi er allerede igang med nytt materiale, og kommer til å spille tre helt nye låter som ikke er på den nye skiva på fredag. Inspirasjonen til sangene forandrer seg støtt og stadig. Vi har på ingen som helst måte låst oss til noe der, men det er mye inspirasjon fra Darkthrone, Sunken, Ulver, Cannibal Corpse, Entombed og så videre.

Hør Helvete her:

Thale har mange spillejobber foran seg. På fredag spiller de releasekonsert for den nye skiva på Aladdin, og allerede helga etter blir det slippkonsert på Revolver i Oslo.

– Vi booker støtt og stadig gigs, vi skal til Sverige og spille senere i år, og så bare booker vi konserter mens vi går egentlig.

Duoen Seregn er support på konserten på fredag. Den består av Theodor Foyn Skovrand og Marius Width.

Hvorfor inviterte dere akkurat dem som support?

–Nei, altså, Theo som skriker og spiller gitar i Seregn er en av mine aller nærmeste venner. Så vi snakker jo en del på telefon, og han fortalte at han og Marius fra Mandalai Lamas, der begge to spiller, hadde laga en sånn doom duo med gitar og trommer. Så da spurte jeg om de ville joine. Og sporty gutta har laget låter, og gjort det klart, så har veldig troa på at det blir en veldig bra konsert!

Gutta i Thale er veldig klare for slippkonserter nå.

– Det blir dødsfett! Alle gleder seg skikkelig, og det er bra med energi på øværn, så dette blir gøy! Det blir i foajeen på Aladdin også! Så de setter opp scene der, så det blir intimt og høyt! Kjøp dere i hvert fall et par propper på apoteket! Sånne gule og orange på spillesteder er så rævva for lyden, så gi dere selv en bedre opplevelse med nye propper, hehe.

Konserten starter kl 21.

Billetter finner du her!

 

 

 


Kommentarer

kommentarer