Tenorane synger på Mikrobryggeriet

I år skal Tenorane ta med seg julekonserten sin til Chat Noir for første gang. Men aller først skal de synge i Gamle Rådhus her i Halden på fredag og lørdag.

Tenorane har underholdt med julekonserter for fullsatt Brygga kultursal siden 2011. For mange haldensere er dette en tradisjon. De siste tre årene har showgruppa også gledet publikum og kritikere over hele landet  med showet ”Tenorane med ein Horn i sida”.  Over 60 forestillinger har de spilt, fra sør til nord.

Til høsten skal de for første gang showe på Chat Noir i Oslo.

På veien til hovedstaden står de klare med to forestillinger helga 25. og 26. mai i Haldens nye lokaler, Gamle Rådhus i Borgergata.

–       Vi jobber i disse dager med manusforfatter Andreas Birger Johansen og regissør Tomas Glans, og gleder oss til å presentere nyhetene i showet, sier Aasmund Kaldestad.

Det er et eksklusivt antall billetter som er lagt ut, og publikum vil, i kjent Tenorane-stil, få presentert alt fra opera, operetter og musikaler til popsanger og viser, fremført med stor formidlingsevne, humor og selvironi.

Billettene er tilgjengelige på tikkio.no, hos Brød og Vann og i døra før konsert. Publikum kan også bestille italiensk buffét i forkant av forestillingene.

–       Vi gleder oss stort til å møte haldenpublikummet igjen, smiler Kaldestad.

Tenorane skal også bl.a. innom Olsokdagene i Sarpsborg, og Baroniet Rosendal i sommer.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer