Syv tips til helgen

Den siste helgen i august byr Halden på flere forskjellige opplevelser. Her er det noe for både små og store! 

Multicultura
Fredag blir det flerkulturell festdag på Brygga Kultursal med Multicultura Festival. På dagtid er det forestilling for alle 5.klassene i Halden, og utover dagen er det fingermat, utstilling og konserter. Kvelden avsluttes med matservering i telt på Torget.

Quiz
Tradisjonen tro inviterer Bryggerhuset syd til Quiz-kveld den siste fredagen i måneden. David Aleksandersen leder quiz’en og de håper selvfølgelig på mange deltagere.

Sløyfeløpet
For fjerde året på rad arrangerer Gro Guldbrandsen og Hilde Rustad Sløyfeløpet på Fredriksten festning til inntekt for brystkreftforeningen. Vi ønsker dem lykke til med arrangementet, og håper mange blir med å støtter opp om en viktig sak!
D4N9316
Foto: Bjørn Johannessen/Kondis

Sensommerstevne 
Lørdag og søndag arrangerer Idd og Enningdalen Historielag sensommerstevne på Gamle Prestebakke. På tunet blir det marked, og det er mulighet for å kjøpe mat og drikke. Slektsgranskergruppa har åpent hus, det er fotoutstilling og åpning av tekstilutstilling. Landhandelen er åpen med salg av nybakt brød og sukkertøy. Listen er lang over innslag og aktiviteter, les gjerne mer om det her.

Marked på Arneberg gård
Linn Walløe og Laverne Wyatt-Skriubakken inviterer små og store til hyggelig marked på Arneberg gård. Det blir pop-up-butikk, kafe og salg av håndarbeid og gårdsegg. Barna kan leke med smådyr og være med på steinmalingsverksted.

11942121_758679424255084_2014789734594080272_o

Tres Generaciones
Lørdag kveld blir det konsert på Sponvika Vertshus med Tres Generaciones. Bandet består av Frank Kåre Larsen, Kai “doc” Andersen, Åsmund “Donny” Solli og Big Daddy.

Chip Taylor  
Søndag kveld inviterer Halden Mikrobryggeri til konsert med den amerikanske artisten Chip Taylor. De gleder seg til å ”fylle Høna med musikkglade, ølelskende haldensere”.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer