PåskereBYs i Halden!

Bli med på påskereBYs – gratis påskemoro for hele familien

På palmesøndag 24. mars, inviterer vi alle haldensere til en unik og spennende rebusopplevelse i hjertet av byen vår! Kommer du deg i mål kan du vinne gavekort til Brygga kultursal.

PåskereBYs, et konsept utviklet av Hamar kommune som nå bringes til Halden, byr på en morsom og interaktiv måte å utforske byen vår på, med en moderne vri.

Hva er påskereBYs?

PåskereBYs kombinerer det tradisjonelle rebusspillet med moderne teknologi. Spredt rundt i Halden vil dere finne ni QR-koder som, når skannet med mobilen, avslører hint som leder dere til neste post. Dette er en fantastisk måte å komme seg ut på, utforske byen og samtidig ha det gøy med familie og venner.

Premier og overraskelser

Ved å delta mellom kl. 11.00 og 17.00, har du også sjansen til å vinne gavekort til Brygga kultursal! Husk å melde deg på trekningen som finner sted på den siste posten. Og hold øynene åpne – rundt halvveis i løypa venter det forfriskelser for alle deltakerne!

For alle og enhver

Vi har sørget for at løypa er tilgjengelig for alle, inkludert personer med funksjonsnedsettelse. Hele familien, inkludert firbeinte medlemmer, kan nyte denne rundt 1,5 timer lange rebusløypa. Og ikke nok med det, løypa er lagt opp med tanke på tilgjengelighet for alle, med pauser, toalettbesøk og muligheter for å kjøpe noe å drikke og spise underveis.

En opplevelse å dele

Hvis du har tatt bilder underveis, del dem med oss og dine venner. Tagg Halden kommune, Hamar kommune og Destinasjon Halden! La oss fylle sosiale medier med glade bilder fra vår vakre by og denne unike påskeaktiviteten.

Slik deltar du

Alt du trenger for å delta er en mobiltelefon. Start ved første post, skann QR-koden og la rebusen føre deg gjennom byen. Det er enkelt, det er gøy, og det er en flott måte å tilbringe tid på i påsken.

Vi takker Hamar kommune for å dele dette fantastiske konseptet med oss og ser frem til å ønske dere alle velkommen til påskereBYs. Bli med oss for å utforske Halden på en ny og spennende måte denne påsken. Vi gleder oss til å se dere alle der!

 

 

 


 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer