Konsert på Kulturskolen

Vi er glade for å kunne invitere publikum til en svært spesiell musikkopplevelse i på Halden kulturskole. En klavertrio bestående av Ole Hermann Huth på fiolin, Marek Bienkunski på cello og Eirik Stømner på klaver vil fremføre to fantastiske verk.

Konserten vil åpne med «Disclosure & Linear Variations» av den anerkjente komponisten Frank Nordensten. Dette spennende stykket utforsker moderne klanger og utfordrer tradisjonelle musikalske konvensjoner. Gjennom bruk av varierte rytmiske mønstre og harmoniske skiftninger skaper Nordensten en unik og dynamisk opplevelse for lytterne. Stykket er skrevet etter 12-tonestil.

Etter Nordensten sitt verk vil musikerne spilleTchaikovskys ikoniske klavertrio i a-moll. Dette stykket er kjent for sin lidenskapelige og intense musikalitet som tar publikum med på en følelsesladet reise. Klavertriobesetningen gir en unik mulighet for de tre musikerne å utforske Tchaikovskys mesterverk og vise sin tekniske dyktighet og musikalitet.

Vi er svært glade for å ha disse talentfulle musikerne med oss på scenen. Ole Hermann Huth, Marek Bienkunski og Eirik Stømner har alle vist enestående ferdigheter og lidenskap for musikk, og vi er sikre på at de vil levere en minneverdig opplevelse for publikum.

Konserten vil finne sted lørdag 3. februar klokken 15:00 på Halden kulturskole. Billetter er tilgjengelig for kjøp på ved å sende mail til booking@forzato.no. Billetter selges også på døra. Elever og ansatte ved kulturskolen får gratis adgang.

Vi håper å se dere der for å nyte en ettermiddag med nydelig musikk og talentfulle utøvere.

 


Kommentarer

kommentarer