Julekonsert i Immanuels kirke

Tirsdag 28. november inviterer Margrete Gaulin og Tres til julekonsert i Immanuels kirke. Med seg har de dyktige musikere og flinke korister, og et variert og vakkert julerepertoar.

Har du lyst til å høre julens sanger fremført av noen av byens beste vokalister? Da bør du holde av 28. november. Da tropper nemlig gullstrupen Margrete Gaulin og den eminente vokalguppa Tres opp i Immanuels kirke – med band og kor, og et knippe vakre julesanger på lur.

Margrete Gaulin er blant annet kjent for sine nydelige vokalprestasjoner i Svein Bjørnebys jazzkvartett og Halden Storband. Når hun arrangerer egne julekonserter, ønsker hun å ha med seg damene i Tres.

– Jeg har hatt med meg dem på julekonserter jeg har arrangert før, og de er tre fantastiske damer. Det første møtet med dem, var gjennom en konsert med Halden storband. Da tenkte jeg at jeg ville ha med meg dem på en egen konsert. De synger så flott, og de er noen nydelige damer.

Tres i Fredrikshalds Teater høsten 2018.

I anledning julekonserten har Margrete trommet sammen et band. Der finner vi Morten Olaussen på piano, Pål Esben Gustavsen på trompet og flygelhorn, Thomas Bragvin på bass, Ole Petter Buckholm på trommer, Svein Meli på saksofon, og Dag Frode Eilertsen på gitar og vokal. Tres har med seg Bjørn Birkeland på tangenter.

– Jeg har også med meg noen korjenter fra gospelkoret jeg synger i i Moss; Monica Eilertsen, og Anniken Borgersen.

Julekonserten byr på et variert repertoar.

– Vi kommer til å synge både norske tradisjonelle julesanger, og engelske juleviser. Blåsegruppa vil gjøre noen instrumentale og jazzinspirerte låter. Dag Frode kommer også til å synge en egen låt, med oss fra gospelkoret på kor. Det blir variert og fint!

Margrete Gaulin.

Margrete har også med seg datteren sin, Thea-Marie, som skal fremføre en vakker julelåt sammen med kusinen Emily. Her er det bare å ta med seg lommetørkle!

– Tres vil synge Når hele himmelen faller ned, den er så fin! Og så skal jeg synge Breath of Heaven, så vi har flere sanger som omhandler himmelen. Det blir en slags rød tråd på denne konserten, derfor valgte jeg å kalle konserten «Himmel på jord».

Margrethe synes det er flott å holde konsert i Immanuels kirke.

– Det er så vakker klang der, og stemningen i kirken er så fin. Her blir det god julestemning med et variert og fint program. Dette blir koselig!

Konserten starter klokka 19.

Billetter i døra, vipps eller kontant.

 

 


 

 

 

Kommentarer

kommentarer