Inviterer til Mesterklasse

I fjor var Stein Wilhelmsen og Martin Gundersen på seminar med Paul Gudgin som har vært direktør for verdens største festival, The Edinburgh Festival Fringe. De ble så inspirert av foredraget at de ønsket å få Gudgin til Halden.

18.-19.april inviterer Visit Østfold, Brygga Kultursal, Halden kommune, Østfold fylkeskommune og Halden turist til Mesterklasse med Paul Gudgin I Brygga Kultursal.
– Dette blir en del av arrangementsprosjektet vi har gjennom Visit Østfold. Målet er å motivere arrangører i hele Østfold, forteller Liv Lindskog fra Halden turist.
– Jeg håper at folk som har noe med arrangementer å gjøre benytter seg av denne muligheten. Det gjelder både arrangører, besøksnæring, kommunen og tilretteleggere.


Paul Gudgin er  i dag Direktør for City of London Festival. Dette klippet er fra fjorårets festival.

Stein Wilhelmsen, Kultursjef i Halden kommune, er glad for at de kan presentere Paul Gudgin i Halden.
– Han virket interessant med den erfaringen han har som stor arrangør av festivaler. Det er fascinerende hvordan han får folk til å tenke på ting de egentlig bør tenke på, men som man ofte glemmer i en arrangementsfase, forteller Wilhelmsen.
Wilhelmsen håper konferansen kan inspirere arrangører og skape nettverk på tvers av arrangementer, sjangre og kommunegrenser.

Mer informasjon om konferansen finnes her.

Kommentarer

kommentarer