Gratulerer med dagen!

Vår egne kulturskole fyller femti år i år, og søndag kveld ble bursdagsbarnet behørig feiret i byens storstue.

Tre ganger tre hurra for kulturskolen! I femti år har haldenbarna ruslet gjennom kulturskolens korridorer med fioliner, fløyter, gitarer og notehefter under armen. Her har utallige haldensjeler hatt sine aller første møte med skalaer, metronomer og G-nøkler, og kommet ut på andre siden som instrumentalister. Det er ganske flott. På søndag skulle kulturskolen feires, og det ble ikke mindre flott.

Høyt nivå og bredde

Programmet var godt sammensydd, søndagskvelden i kultursalen bød på alt fra utrolige vokalprestasjoner til de søteste små fiolinister og ballerinaer, nye og forhenværende elever i salig blanding.  Ved min høyre side hadde jeg tilfeldigvis varaordfører Anne-Kari Holm, hun var kommunens utsendte denne kvelden. Rett som det var snudde hun seg begeistret mot meg.

Det er jo helt fantastisk, kunne hun si, eller for et nivå! Eller; hun der kunne virkelig synge altså! Anne Kari var rett og slett veldig begeistret. Og det var vi alle.

Klikk på bildene for å se mer.

I løpet av kvelden fikk vi foruten dans og sang servert heftig tromming, imponerende gitarspill, sjarmerende skuespill, vakre pianostykker –  og dessuten fine fløytister og trompetister.

Klikk på bildene for å se mer.

All ære til Anne Navestad og hennes undersåtter, dette ble en feiring vi kommer til å huske.

-Jeg er kjempefornøyd, sa en pumpa men fornøyd Anne etter forestilling, det her ble helt fantastisk!

Den alltid blide og positive produsent Cecilie Jørstad hadde tårer i øynene etter teppefall. Cecilie har gjort en kjempejobb, og sydd sammen små og store numre til en gigantisk bursdagsforestilling. Hun har all grunn til å være fornøyd.

-Jeg er så glad, sier Cecilie, jeg kommer bare til å gråte i kveld. Men det blir gode tårer altså.

Cecilie Jørstad var rørt og glad etter jubileumsforestillingen.

KanDusi roper tre ganger tre hurra for bursdagen til en særdeles viktig kulturinstitusjon for kulturbyen Halden: Hurra hurra hurra, hurra hurra hurra, hurra hurra hurra!

Alle foto: Ellen Midtfjeld

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer