Flotte eneboliger, leiligheter og hytter til salgs

Hver uke kommer Boligavisa Halden med en oversikt over de kommende dagenes visninger. Tre av byens meglerhus kan vise til en stor spennvidde på leiligheter og boliger som er til salgs – her er det noe som kan friste de fleste.

Boligavisa Halden har eksistert siden januar 2010 og er et samarbeid mellom tre av Haldens eiendomsmeglerkontorer: Aktiv Berg Sparebank Eiendomsmegling, Estate Jan G Lilledal AS og DnB Eiendom.

DNB Eiendom har denne uken flere eneboliger til salgs og det er vanskelig å komme utenom de nye boligene på Oreid. Dette boligprosjektet har vokst frem til å bli et helt nytt område med boliger, barnehage, friluftsmuligheter og kort vei til det meste.
Boligene er moderne og tidsriktige selveide boliger over 2 plan med carport. Her har man muligheten til å ”bo seg inn” med det interiøret man ønsker fra begynnelsen uten å måtte pusse opp eller tilpasse noe.

Oversikten over de andre leilighetene og boligene fra DNB Eiendom finner du her.

DNB1

Aktiv Halden har hele syv boliger og leiligheter med i denne ukens Boligavis. I tillegg skal det selges hyttetomter i idylliske Røsnæskilen. På Nybo ligger det en enebolig i flotte omgivelser, faktisk helt inntil skogkanten.
Her er alt på en flate og det er barnevennlig tomt som gir enkel tilgang på turstier til Høiåsmarka. Boligen er gjennomgående renovert de siste årene og fremstår som meget velholdt.
Er du nysgjerrig på denne kan du ta turen på visning torsdag 30. mars kl. 16.30.

Oversikten over de andre leilighetene og boligene fra Aktiv Halden finner du her. 

Aktiv1

Mange haldensere velger å kjøpe seg en hytte i nærområdet. Denne uken viser eiendomsmegler Jan G. Lilledal AS frem en koselig hytte på landlige Stenersrød hyttefelt med praktfull utsikt over Ørsjøen.
Hytta har flere soverom i hovedhytta og i uthuset. Ved strandlinja like nedenfor hytteområdet ligger det en stor, usjenert sandstrand med supre bademuligheter.

Oversikten over de andre leilighetene og boligene fra Jan G. Lilledal AS finner du her. 

Lilledal1

Artikkelen er skrevet i samarbeid med Boligavisa Halden.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer