En kjærkommen Haldentradisjon

Det jobbes hardt med den siste finpussen på Brygga Kultursal. Årets sommershow er snart en realitet, og publikum har virkelig noe å glede seg til.

Det er ingen tvil om at skuespillerne gleder seg til premieren der de hopper rundt på scenen på en koreografert, men småkaotisk måte. De har en usedvanlig god kjemi på scenen, hvilket gjør at det blir stadig morsommere for publikummerne.
– Vi gjør det her fordi det er gøy! Jeg gjør ikke ting med mindre jeg syns det er morsomt. Og det er det ikke bare jeg som mener, sier Hans med et stort smil om munnen.
– Bruno Mitsogiannis ble hekta etter første året han var med, og kommer tilbake selv om han er aldri så opptatt.

IMG_3555

Hans Aaseth har i løpet av de siste 9 årene blitt en form for «hedershaldenser». Selv om han kun bor her (les: Thon Hotel) 3 måneder i året, har han blitt godt kjent med haldenserne gjennom sitt arbeid med Allsang på Grensen og Brygga Sommershow.
– Det var Ole Evenrud som kontaktet meg i forbindelse med å sette opp et show på Brygga det første året. Og siden har det blitt en tradisjon, forteller Hans.

– Det blir mye nytt i år. Blant annet har vi fått med Zahid Ali på laget og det er kjempestas , sier daglig leder Martin Gundersen fornøyd. Både Hans og Martin snakker varmt om Halden og hvordan sommershowet har blitt en kjærkommen tradisjon blant innbyggerne.

IMG_2990

Det er forventet 6 utsolgte forestillinger, så man bør være rask med å sikre seg billetter. Dette blir et show spekket med god musikk fra de siste 40 årene, flotte skuespillere og veldig god stemning.

Følg gjerne siden til Sommershowet på facebook, der finner du informasjon om tider, billetter og mye annet.

Kommentarer

kommentarer