«Elvis in the chapel» til Der Mannfolk Møtes på Gimle Misjonshus

En akustisk hyllest til den største av alle!
Renate og Morten Gjerløw Larsen og Trond Gilberg byr på en hyllest til Elvis på Gimle misjonshus mandag 15.april kl.18:00.
Renate & Morten er kanskje blant de mest kjente «sang-ekteparene» her på Østlandet. I mange år har de reist rundt og underholdt folk med både sang/musikk og sterke historier fra sitt eget liv. Men de er også kjente rundt omkring i landet på hvert sitt felt:

Renate har deltatt i flere program på NRK som «Beat for Beat» og har vært finalist i Melodi Grand Prix. Hun har hatt roller i flere musikaler som «Les Miserables» på Folketeatret og hovedrolle i «My Fair Lady» på City Scene i Fredrikstad.

Morten er daglig leder på Solbukta ungdomssenter i Gressvik, og han har vært sanger og artist i mange år og har mottatt flere priser i hjembyen Fredrikstad i sitt virke som artist, og han kom til finalen i musikkprogrammet «All Together Now» på TV Norge. I fjor var han i Nashville og spilte inn 8 tv-programmer, som er vist på SVT, NRK1 i 2023 og i år på TBN Nordic, Bedehuskanalen og Kanal 10. Trond Gilberg er kantor i Glemmen menighet er en dyktig korleder, komponist og skattet kirkemusiker.

Dagen plussord holdes av Frode Næss, pastor i Pinsemenigheten Salen

Ellers det faste programmet som gruppequiz, åresalg, litt å bite i og husband.

Velkommen til en musikalsk opplevelse med «Elvis in the Chapel» på Gimle Misjonshus, Asakveien 31
Mannfolk i alle aldre er velkomne!

 

 


 

 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer