Det kommer en dag, i morgen

Koret Frikk fra Veslefrikk Teaterverksted og Tis’dærsmusikken inviterer til konsert søndag 19.november i Immanuels Kirke:

Det kommer en dag, i morgen

Koret Frikk fra Veslefrikk Teaterverksted er i full gang med oppkjøringen til sin framføring av familiemusikalen «Annie» der handlingen er fra 1930-tallet i USA. Denne søndagen er vi så heldige å få noen smakebiter på forskudd fra den gripende historien om den foreldreløse barnehjemsjenta. Vi skal få høre «Kanskje», der jentas tanker svever om at «Alt er idyll, men feilen som ble: De savner meg å dele det med». I «For Et Hundeliv» forteller Annie og de andre barna om sin opplevelse av livet på barnehjemmet med den strenge bestyreren Miss Hannigan.

Den mest kjente sangen fra musikalen, «I Morgen» tar Frikk også med seg. Den handler, som mange vet, om å tro på at morgendagen kan bli fin, selv om dagen i dag er grå og trist. Den lille jenta får etter hvert drømmen sin oppfylt, noe vi håper mange andre barn i verden kan få oppleve i 2023 også. Vi gleder oss til å se og høre Frikk.

Musikkforeningen under ledelse av Runar Jansen byr på en variert og klangrik konsert med musikk av blant annet den australske komponisten, Percy Grainger. Publikum tas også med til Argentina med musikk skrevet av Astor Piazolla. Elin Karlsen er solist på fløyte, og hun og korpset skal framføre musikk fra storfilmen Schindlers liste. Musikerne i Tis’dærsmusikken ser fram til å få presentert programmet sitt.

Når vi nå nærmer oss desember, vil tistedølene også by på noen kjente toner man forbinder med julen. Som avslutning skal kor og korps framføre noe sammen for første gang. De skal fylle Immanuels Kirke med Amazing Grace, og vi håper mange vil ta turen til Kulturkirken denne søndags ettermiddagen. Kor og korps ønsker hjertelig velkommen.

 


Foto: Anne-Britt L Mathisen

 

 

Kommentarer

kommentarer