Det blir Fest under eika

5. august er det igjen tid for Fest under eika. Festkomiteen håper haldenserne lar seg friste til en dag med god stemning, bra musikk og hyggelige folk i Sponvika!

Vi kjører på med Fest under Eika også i 2017. Det frista bittelitt med en pause , men fristelsen ved å samle folk i hyggelig lag under den 650 år gamle hul-eika ble større. Vi har inntrykk av at folk virkelig trives på festen, og det er en god belønning.

I fjor dukka det opp rundt 2000 mennesker til tross for noe fuktig vær på morgenen. Det var over all forventning. Vi har ingen intensjon om å bli større med åra, men ønsker heller å gjøre det tilbudet vi har hatt enda bedre. I fjor løfta vi mat-tilbudet med et dedikert mat-telt, noe som ble veldig vellykka. Skulle bare mangle med Christer Bjørnstad til rors. Maten vil få en sentral plass også i år.

Vi er ikke en musikkfestival, men en fest for folk i alle aldre. Både mat og musikk hører til festen, men gjestene er den desidert viktigste ingrediensen. Vi har vært veldig heldige som har fått så mye støtte både fra sponsorer og folk som stiller opp.

Dugnadsånden i Sponvika er formidabel, og uten en sånn samarbeidskultur ville det hele vært umulig.
I år får vi besøk av Onkel Tuka igjen. Onkelen var en viktig grunn til at festen oppsto første gang i 2015. Tuka fylte 20 år, og festen ble satt opp som en ramme for å feire dem. Tuka kler Sponvika veldig godt. På dagtid vil vi ha det samme solide aktivitetstilbudet for barna, og i år får vi i tillegg besøk av Redningsselskapets Elias-båt, som vil ta med barna på seilas.

Vi sees i Sponvika 5.august!

Les mer om Fest under eika her. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer