De inviterer til Gründercafé

Annonse: Er du i oppstartsfasen med egen bedrift eller vurderer å starte? Da bør du ta turen på Gründercafé 15. februar!

Det er mye man må lære seg som gründer. Vi ønsker å gi litt starthjelp på veien.
– Bakgrunnen for Gründercafé er at vi ønsker å etablere en møteplass for alle som har startet opp en bedrift eller tenker å gjøre det. En gründer må sette seg inn i mye nytt – alt fra regnskap, varehåndtering eller logistikk til markedsføring og den daglige driften med alt det medfører, forteller Hilde Marie Wold og Solveig Østby Vitanza i Drivhuset.
Drivhuset ble etablert i 2012 og eies av Fredrikstad kommune, Halden kommune og Høgskolen i Østfold. Gründercafe er et samarbeidsprosjekt mellom DNB, Halden kommune, Smart Innovation Østfold og Drivhuset Østfold.

Wold og Vitanza samarbeider tett med gründere i regionen og bistår dem i prosessen.
– Det kan oppleves utfordrende og tidvis ensomt å være gründer. Gründercafé vil da være en plass de kan diskutere utfordringer og dele erfaringer med hverandre. Målet er å øke kompetansen, utvikle nettverket og styrke hverandres motivasjon. Fra vår side vil vi holde faglige innlegg om temaer for oppstartsbedrifter og stille opp for personlig veiledning og råd.

Grundercafe 26.10.16 Fabian restaurant (2)

På Gründercafé 15. februar vil tema være netthandel og innføring i mva-regler.
– Vi får besøk av Cindy Melberg fra bedriften Granada som skal snakke om netthandel og en representant fra BDO som skal snakke om mva-regler. I tillegg setter vi av god tid til erfaringsutveksling og diskusjon.

Gründercafé arrangeres 15. februar kl. 18 på Fabian restaurant og pannekakeri.
Arrangementet er gratis og det er enkel bevertning. Les mer om arrangementet og påmelding her.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Drivhuset Østfold. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer