Brev fra en storfornøyd prosjektleder

Thorkil H. Lindskog
Prosjektleder, Jul i Halden

Når både musikerne, solistene, publikum og de involverte i Frelsesarmeen kommer med en lang strøm av lovord må jeg både ydmykt takke. Joda, «Jul i Halden-konserten 2023» 28.november ble en suksess fra start og non stop i to og en halv time. Det må jeg bare få lov til å innrømme!

Publikum fylte storsalen til Frelsesarmeen til randen. Det var imponerende med så innmari mange, ettersom konsert-tilbudene står i kø i disse førjulstider. Det var fortjente klappsalver for samtlige på scenen.

Uten å framheve noen, fordi det er helheten som teller, er det likevel klart at sang-skolerte Anniken Falch Hillestad var ekstra imponerende i sine fire sanger. Først backet av pianist Jan Erik Norheim. Deretter av gitarist Rino Silden.

Anniken Falch imponerte enormt. Her med Rino Silden som musiker. Foto: Thorkil HL

Siv Langøy svikter aldri. Det gjorde vise-dama heller ikke denne gang. Malin Möller tilhører samme sjanger, og med en ny, flott innsats. String Swing fikk det til å swinge, med June Holt i front. Never Too Late har løftet sin crooner-aktige stil med Magne Skiptvedt Jensen i humoristisk front. Band-veteran Bruno Skogmann, nå i trioen Holy Slowly, var også i humor-form. Neverleavers leverte rocka trøkk.

Bruno Skogmann inngikk i band på 60-tallet. Nå fronter han Holy Slowly. Foto: Thorkil HL
Siv Langøy startet konserten i utmerket visestil. Prosjektleder Thorkil ses bakfra. Foto: Karl Fredrik Dahl

Jul i Halden-prosjektet er basert på veldedighet. Overskuddet tilfaller Frelsesarmeens jobb i Halden.
Ny Jul i Halden-CD lanseres samtidig i disse dager.

 

 


 

 

 

Kommentarer

kommentarer