Baby Snakes spiller for H2H

Hand2Hand med Tom Andreassen i spissen har gjort det til en tradisjon å arrangere konserter i Halden der inntektene går til deres prosjekter i Romania. Torsdag 23. mars inviterer de til en rocka kveld på Kongens Brygge. 

Tom er som alltid engasjert og ivrig når han forteller om prosjektene H2H har i Romania, men han er også veldig ydmyk overfor hjelpen de får av haldensere som stiller opp på konserter som artister og publikum. Torsdag 23. mars er det bandet Baby Snakes som står på scenen og skal sørge for at det blir samlet inn midler som skal hjelpe to familier.

Bandet består av folk som er godt kjent for mange haldensere fra før av. Det er Trond Holter, Bernt Jansen, Christian Klykken og Per-Morten Bergseth, og de er på turné der Halden er ett av mange stoppesteder.
I 2013 utga de sitt første album, Gunslingers, og nå er de i studio for å spille inn sitt neste album.
– Flere av de nye låtene har nå blitt testet ut «live» og vi ser at publikum helt klart liker hva de hører, forteller de.
Bandmedlemmene bærer med seg tonnevis av erfaring fra ulike rockeband, så her snakker vi trøkk fra første toneanslag og et energisk liveshow som garantert vil gi skikkelig rockefot.

Tom forteller at det er to familier som skal få inntektene fra denne konserten.
– Den familien består av en mor som har ene-ansvaret for sitt barn med handicap. Det andre familien sliter med å få endene til å møtes på grunn av en diagnose sønnen i familien har som gjør at han må bytte bandasjer hver dag, sier han. Det er med andre ord helt konkrete lavterskel-tiltak som pengene skal brukes til og her kan haldenserne være helt sikre på at alle inntektene går til det de skal.
Les mer om konserten her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer