kanDusi

Skjeggete popmusikk i Sponvika

For tredje gang skal Comet Kid gjeste Halden. Torsdag er det Sponvika Vertshus som får gleden av å huse det energiske popbandet.

 Tidligere har Comet Kid blant annet spilt for et fullstappet Rockefeller i Oslo og det er tydelig at de har blitt populære blant Halden-publikumet etter konsert både på Grensen Burger-Bar og Brygga Kultursal hvor de spilte med Oslo Ess og The Mighty Stef.

Oslo-bandet har fått mye oppmerksomhet for sin energiske sceneoppførsel, skjeggete frontmann Andreas Kjøll og varme popmusikk etter de slapp albumet «Forces of Nature» i februar. Albumet er en stemningsfull pop-plate som er verdt å få med seg for enhver musikkinteressert, men det er på scenen der de kan kommunisere med publikum disse gutta trives aller best.

Med en raskt stigende fanskare har Comet Kid på kort tid klart å plante føttene godt på Norges kulturkart. Om du ikke har hørt dem har du nå muligheten uten å måtte reise for langt. Torsdag 9. juli spiller de på Sponvika Vertshus. Stikk innom Sponvika Vertshus eller Grensen Burger-Bar for billetter til en konsert spekket med skjegg, energi og herlig musikk fra bandet som populært blir kalt «Norges beste liveband».

Exit mobile version