Skjeggete popmusikk i Sponvika

For tredje gang skal Comet Kid gjeste Halden. Torsdag er det Sponvika Vertshus som får gleden av å huse det energiske popbandet.

 Tidligere har Comet Kid blant annet spilt for et fullstappet Rockefeller i Oslo og det er tydelig at de har blitt populære blant Halden-publikumet etter konsert både på Grensen Burger-Bar og Brygga Kultursal hvor de spilte med Oslo Ess og The Mighty Stef.

Oslo-bandet har fått mye oppmerksomhet for sin energiske sceneoppførsel, skjeggete frontmann Andreas Kjøll og varme popmusikk etter de slapp albumet «Forces of Nature» i februar. Albumet er en stemningsfull pop-plate som er verdt å få med seg for enhver musikkinteressert, men det er på scenen der de kan kommunisere med publikum disse gutta trives aller best.

Comet Kid - Forces of Nature cover

Med en raskt stigende fanskare har Comet Kid på kort tid klart å plante føttene godt på Norges kulturkart. Om du ikke har hørt dem har du nå muligheten uten å måtte reise for langt. Torsdag 9. juli spiller de på Sponvika Vertshus. Stikk innom Sponvika Vertshus eller Grensen Burger-Bar for billetter til en konsert spekket med skjegg, energi og herlig musikk fra bandet som populært blir kalt «Norges beste liveband».

Kommentarer

kommentarer