kanDusi

Inviterer til Pecha Kucha Night

Torsdag 18.februar inviterer Arena Magica til Pecha Kucha Night i Halden. Det blir antagelig en intens, interessant og spennende kveld med mye forskjellig informasjon. 

Arena Magica er et nettverk med 50 bedrifter i Østfold innen musikk, film, digitale medier, design, arkitektur og kommunikasjon. Felles for alle bedriftene er at de jobber innen kreative næringer. Nå ønsker de å utfordre enkeltpersoner, organisasjoner og bedrifter til å være med på Pecha Kucha.
– Pecha Kucha er en presentasjonsform som er både underholdende og informativ. Utfordringen er at man skal illustrere budskapet sitt med 20 bilder som vises i 20 sekunder hver. Med andre ord varer presentasjonen 6 minutter  som er og 40 sekunder, verken mer eller mindre, forteller Kjetil Haugbro, som er ansvarlig for arrangementet.
– Dermed må man være konsis og rett på sak. Det er utrolig hva man kan få fortalt på så kort tid, spesielt ved hjelp av gode bilder og illustrasjoner.

Arena Magica har tidligere arrangert Pecha Kucha Nights, og da har presentasjonene handlet om mye forskjellig.
– Vi har vært innom blant annet gitar, vekttap, droneflyging, byplanlegging og design.

Haugbro håper mange tar utfordringen og blir med på å gjøre Pecha Kucha Night i Halden torsdag 18.februar på Bryggerhuset syd til en interessant opplevelse.

Ønsker du å holde en presentasjon? Ta kontakt med Haugbro: kjetil@arenamagica.no / tlf: 92291365

Exit mobile version