kanDusi

Fem tips til helgen

Den siste helgen før julaften er naturlig nok preget av at det er siste innspurt før jul. Vi håper dere benytter anledningen til å få litt ekstra julestemning sammen med kulturaktørene i Halden og Aremark!
Foto toppbilde: Havenstrøm Foto

Stille natt hellige natt
Fredag kveld kommer Tor Endresen, Maria Haukaas Mittet, Marian Aas Hansen, Alexander Rybak og Rune Larsen til Immanuels kirke. ” Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom.” står det i konsertbeskrivelsen.

Folk i Halden
Det blir ikke jul før ”Folk i Halden” har hatt sine forestillinger. Fredag og lørdag på Brygga kultursal, begge er utsolgt.

Jul på Bryggerhuset
Bryggerhusets husband har fått meget god respons på konsertene de hadde forrige helg, og det er ventet ”fulle hus” denne helgen også. Billetter kan kjøpes i døra!

Julekonsert i Aremark
Lørdag kveld blir det Julekonsert i Aremark kirke. Gledessprederne, Keep, Thomas Smith Mathisen er blant de som skal underholde.

Julekonsert i Tistedal
Søndag kveld inviterer sopranen Henriette Thomassen til Julekonsert i Tistedal kirke sammen med Håkon Møller, Marius Akerbæk, Magnus Granholt, Margrete Gaulin og Ingvild Jøranli. Overskuddet går til Åpen Dør Julefeiring i regi av Frivilligsentralen.

God helg!

 

Exit mobile version