Fem tips til helgen

Den siste helgen før julaften er naturlig nok preget av at det er siste innspurt før jul. Vi håper dere benytter anledningen til å få litt ekstra julestemning sammen med kulturaktørene i Halden og Aremark!
Foto toppbilde: Havenstrøm Foto

Stille natt hellige natt
Fredag kveld kommer Tor Endresen, Maria Haukaas Mittet, Marian Aas Hansen, Alexander Rybak og Rune Larsen til Immanuels kirke. ” Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom.” står det i konsertbeskrivelsen.

Folk i Halden
Det blir ikke jul før ”Folk i Halden” har hatt sine forestillinger. Fredag og lørdag på Brygga kultursal, begge er utsolgt.

12370960_10153732382466031_1786753261249769877_o

Jul på Bryggerhuset
Bryggerhusets husband har fått meget god respons på konsertene de hadde forrige helg, og det er ventet ”fulle hus” denne helgen også. Billetter kan kjøpes i døra!

Julekonsert i Aremark
Lørdag kveld blir det Julekonsert i Aremark kirke. Gledessprederne, Keep, Thomas Smith Mathisen er blant de som skal underholde.

Julekonsert i Tistedal
Søndag kveld inviterer sopranen Henriette Thomassen til Julekonsert i Tistedal kirke sammen med Håkon Møller, Marius Akerbæk, Magnus Granholt, Margrete Gaulin og Ingvild Jøranli. Overskuddet går til Åpen Dør Julefeiring i regi av Frivilligsentralen.

God helg!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer