Yoga på festningen med Edna

Etter en lang og kald vår er yogalærer Edna Reyes Malaki glad for å endelig kunne gjenoppta utendørsyoga i sommerlige omgivelser på Fredriksten festning.

Det har nærmest blitt en tradisjon nå, at yogalærer Edna Reyes Malaki står klar med yogamatte på gressbakken ved Borgerskansen hver lørdag i sommerhalvåret.

– Det er jo så fint å drive med yoga utendørs, sier Edna, og se på denne utsikten! Vi er kjempeheldige her i Halden som har en festning med så flotte uteområder.

Yoga med utsikt!

Edna tilbyr timer i Vinyasayoga på Borgerskansen hver lørdag, det er en yogatype som passer godt for alle. Man trenger ingen forkunnskaper!

– Vinyasa er en dynamisk og fin yogaform, sier Edna, og jeg tar meg god tid og gjennomgår alle stillingene.

Allerede lørdag 5. juni klokken 10.30 rigger Edna seg til med matte på gressmatta nedenfor festningens murer. Det er bare å ta med seg yogamatte. Og kle seg etter været!

– Det er bare å ta med seg barna, barn får være med gratis. Det er en fin familieopplevelse å gjøre utendørsyoga sammen på sommeren.

Dersom været blir ufyselig avlyser Edna yoga. Men bare i tilfelle av kraftig vind eller regn. Kulde kan man jo kle seg mot!

Her kan du melde deg på utendørsyoga på festningen, og her finner du også datoer og priser for yogaen.

 

Kommentarer

kommentarer