White Urine/Wepsebol/Blindtärm på Kulturhuset

Lørdag 1. juni får du trippel pakke pønk på Kulturhuset! I en minipønkfestival lørdag kveld får du både White Urine, Blindtärm og Wepsebol!

Kristopher Schaus White Urine har spilt i Halden flere ganger før, både på Aladdin scene og på Kulturhuset. Lørdag dukker de opp igjen, og denne gangen i trespann med to Rockehus-band.

Slik beskriver White Urine seg sjøl:

«White Urine er ikke tighte. De er heller ikke så opptatt av stash eller utstyr. I tillegg så har de ikke giddi å få tak i en stemmeboks, så om det er dritviktig for deg at ting spilles i en eller annen bokstav, så er er nok ikke dette noe for deg.»

Blindtärm ble starta på Rockehuset for et par år siden. De har spilt på Rockehuset, på UKM, på Haldenscenen, og de åpna for Aktiv Dødshjelp på Parkteatret i våres.

Blindtärm er: Albert Albertsen på vokal, Sivert Douglas Patrick Elstad på trommer, Håkon Holm Breda på bass og Lucas Hansen på gitar og vokal.

Blindtärm!

Wepsebol er nok et band som så dagens lys på Rockehuset. Bandet oppsto for et knapt år siden, men har rukket å spille med Valentourettes på Aladdin, på Vaterland i Oslo, på Sub Scene og på Skolefestivalen i Halden i august.

Wepsebol er: Fiona Solli Woodburn på bass og vokal, Elise Christine Kristensen på gitar og vokal , Mina Waleur-Eriksen på gitar, og Emma Sund Midtfjeld på trommer.

Wepsebol!

Billetter til konserten finner du her:

(240 for voksne, og 100 for alle under 18)

 

 

 


 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer