White Feathers

I dag slapp Benedict Parton låta White Feathers på Spotify. Sangen er en gave til barna som har flyktet fra krigen i Ukraina, og hit til Norge.

White Feathers ble opprinnelig skrevet til en ni år gammel jente som heter Gunvor. En slags trøstelåt med positiv tilnærming etter at hennes mor gikk bort altfor tidlig.

Da krigen i Ukraina ble en realitet, så initierte hennes grandonkel Benedict Parton en konsert (som med hjelp av flere støttespillere ble til tre konserter med over 20 artister/band), og i den forbindelse spurte Parton om han kunne låne Gunvor Annas låt. Hvor på hun repliserte; ‘Nei, Onkel, du får ikke låne låten. Den kan du gi bort til de ukrainske barna som kommer til oss som flyktninger’.

Som sagt, så gjort.

Espen Flyvholm og Phonerep Nordby dekket de logistiske kostnadene, Arnt Martin Brynildsen stilte sitt studio på Hvaler til rådighet, og det flotte musikerlaget som i tillegg til Arnt Martin inkluderer Erlend Gjerde, Ketil Henriksen, Tommy Kristiansen, Kristine Erøy og Camilla Gjestad stilte med selvfølgelighet opp med sine bidrag.

Mastring og digital distribusjon via Lydmuren, er også velvillige bidrag for litt bistand.

Musikere:

Ketil Henriksen (Trommer/Perc)

Tommy Kristiansen (Bass)

Erlend Gjerde (Piano)

Arnt Martin Brynildsen (Trombone og lapsteel)

Kristine Erøy (Harmoni)

Camilla Gjestad (Harmoni)

Benedict Parton (Vokal)

Produsent:

Arnt Martin Brynildsen

Du kan også bistå ved å vippse en liten eller større slant til 504885 (Brygga Kultursal, medprodusent).

 

Coverillustrasjonen er som seg hør og bør tegnet av Gunvor Anna.

White Feathers er utgitt på 111 Records

 

 

 

Kommentarer

kommentarer