W.A.S.P. til Tons of Rock

Programmet til årets Tons of Rock er nå komplett. W.A.S.P., Gåte, Arch Enemy og Soulfly er noen av de siste bandene som er kommet til i programmet.

I dag ble de siste bandnavnene til Tons of Rock sluppet, og blant dem finner vi ikoniske W.A.S.P. Bandet er et av de største hardrockbandene gjennom tidene, og frontfiguren Blackie Lawless er et av rockens store ikoner. Bandet hadde stor suksess med med sin europaturné i fjor, og solgte ut Rockefeller på denne turnéen. Konserten på festningen i juni blir den eneste i Norge i 2018.

Svenske Arch Enemy kommer også til Tons of Rock i juni: «Med sin melodiøse death metal frontet av sjangernes råeste dame canadiske Alissa White-Gluz har de herjet Europa med vanvittige salgstall», heter det i pressemeldingen fra Tons Of Rock.

Trønderbandet Gåte er kjent for å være et av Norges beste liveband, nå gjør de comeback og spiller på Tons Of Rock i juni. Black Debbath er også bekreftet i dag:

«Ingen Tons of Rock uten BLACK DEBBATH. I 2014 åpnet de den første Tons of Rock festivalen med brask og bram. Siden har de kommet tilbake hvert eneste år på festningen. Og når Tons of Rock i år feirer fem år, så er det bare et band som kan avslutte festivalen. Det ryktes om nye låter og et spektakulært show.»

De resterende bandnavnene som ble sluppet i dag er Soulfly, Max Cavalara, The Good The Bad and The Zugly, Malignant Eternal, Mantar og In Vain.

Se hele programmet til Tons of Rock 2018 her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer