Viser frem Halden

Denne helgen arrangeres Reiselivsmessen i Telenor Arena utenfor Oslo med utstillere fra inn- og utland. VisitHalden er en av utstillerne, og de er så langt fornøyde med responsen fra publikum.

Messen åpnet fredag ettermiddag og stenger søndag ettermiddag. I løpet av helgen er det forventet tusenvis av besøkende, både privatpersoner og folk med tilknytning til reiselivsbransjen som vil knytte kontakter.
Inger Midttun og Jens Olav Johansen står på stand for VisitHalden sammen med de andre destinasjonene i VisitØstfold. Fredag ettermiddag hadde de også med seg Magne Rekstad og Thomas Thomsen fra Fredriksten Kro/Fredriksten Hotell.
– Vi serverte fiskesuppe på Østfold-standen. Det var en suksess og trakk mye folk til vårt område. Klatring på Grensen er også med, de har et eget område der barna kan teste kassestabling, forteller Midttun. Hun er særlig fornøyd med at Klatring på Grensen er med.
– Dette er med på å profilere vår region og viser en av våre store aktiviteter.

IMG_0743

Midttun har vært med på mange reiselivsmesser tidligere og har erfaring med hvordan det fungerer.
– Vi er godt fornøyde med messa så langt, forteller hun lørdag ettermiddag.
– Jeg vet ikke antallet besøkende enda, men vi har delt ut brosjyrer og snakket med mange som er interesserte i å få vite mer om Halden. De tar med seg brosjyrer som de ønsker å se mer på hjemme. Noen er besøkende fra Østlandsområdet, noen vil være turist i eget fylke og andre er hyttefolk.
Messen fortsetter på søndag, og Midttun og Johansen gleder seg til å møte enda flere nysgjerrige og potensielle Halden-besøkende.
– Vi gleder oss til å fortelle enda flere om vakre Halden med mange attraksjoner, flott natur og mange aktiviteter og arrangementer. Vi har mye å lokke med!

12417993_10204806474312211_3874248565470337841_n

Kommentarer

kommentarer