Vinsmaking på Curtisen

Annenhver fredag inviterer Curtisen til Vinsmakekvelder i restauranten! Førstkommende fredag er det Riesling som står på programmet. 

Sebastian Engh vil bruke 2020 på å bli skikkelig god på vin! I den anledning inviterer han til Vinsmakekvelder på Curtisen på fredager i partallsuker i året som kommer.

-Det er jo mange som samles rundt lønningspils, sier Sebastian, men hva med å treffes fredager på Curtisen for å smake god vin? Mange begynner å få smaken på vin, og hvorfor ikke bruke en time en fredag innimellom for å lære litt om vin! Det er en gyllen mulighet til å lære noe nytt om vin, og kanskje treffe noen nye mennesker?

Vinsmakingene holdes i restauranten, og vil vare omtrent en og en halv time.

-Vi har alltid hatt vinsmakinger på Curtisen, sier Sebastian, men ikke så ofte som nå. Tidligere kunne vi ha det et par ganger i året, men nå har vi tre vinsmakinger bare i løpet av februar! Før var jeg ikke så opptatt av vin, det var bare maten som sto i hodet på meg – men nå er jeg blitt hekta på vin også. Det er morsomt å utvikle seg videre, og jeg er veldig glad i utfordringen det er å matche vin og mat på en spennende måte.

Sebastian går for tiden på vinkelnerkurs, og får dermed god tid til å dyrke sin nye lidenskap. Denne våren skal han presentere viner fra hele verden på Vinsmakekveldene på Curtisen.

På temasmakingene vil Curtisen presentere tre viner, og snakke litt om dem. Temaene kan være drue, eller for eksempel hva vinen skal brukes til.

-Denne fredagen skal vi smake på deilig Riesling fra Tyskland, Frankrike og Østerrike, forteller Sebastian.

Sebastian ønsker alle slags folk velkomne til vinsmaking, dette er ikke bare for vinkjennere.

-Disse kveldene passer for alle, forsikrer Sebastian, man må absolutt ikke kunne noe om vin før man blir med på vinsmaking hos oss. Vi skal kose oss, snakke om vin og smake på god vin. Målet mitt er å få folk til å bli glad i vin! Er du glad i vin, og nysgjerrig på vin? Da kan du komme hit.

Første vinsmaking er allerede fredag 21. februar klokken 17. 

Her kan du se oversikten over de kommende Vinsmakekveldene og melde deg på!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer