Fredag 15. mai rigger sommelier Øystein Lundsveen seg til foran kameraet for å holde digitalt vinsmakingskurs for alle vinentusiaster der ute.
Øystein Lundsveen jobber til vanlig som sommelier og hovmester på Curtisen, og vil gjerne dele sine vinkunnskaper med folket. Helt siden Covid 19 lukket ned landet i mars har Øystein strømmet digitale vinsmakingskurs via Haldens Digitale Scene hver fredag.
Denne fredagen skal Øystein ta for seg en fransk rødvin og en hvitvin fra New Zealand.
-På fredag skal vi smake rødvinen Casamatta Rosso fra Toscana Italia, forteller Øystein. Den er ung, frisk og fruktig med urter, og passer til pizza og pasta. Hvitvinen heter Matua og kommer fra New Zealand. Den er fruktig med frisk ettersmak, preget av stikkelsbær, tropisk frukt, grønt eple og sitrus. Denne vinen passer til supper av urter/grønnsaker, fisk og skalldyr.
Vinkurset strømmes altså via Haldens Digitale Scene klokken 18.
Disse vinene skal smakes på førstkommende fredag:
Kommentarer