Vinsmaking med Øystein Lundsveen #4

Fredag 24. april strømmes det et nytt vinsmakingskurs med hovmester og sommelier Øystein Lundsveen på Curtisen. Denne gangen er det en tysk hvitvin og en argentinsk rødvin som skal til pers. 

Det har blitt en koronatradisjon å starte helgen med digital vinsmaking med Curtisens sommelier Øystein Lundsveen. Vinsmakingseansen filmes og strømmes fra Sebastian Enghs kjøkken, der finner du Sebastian og Øystein i lett passiar rundt kveldens to utvalgte viner. Det hele strømmes via Haldens Digitale Scene.

Fredag 24. april skal Øystein ta for seg både tysk og argentinsk vin.

-Hvitvinen er fra Phalz i Tyskland, forteller Øystein. Den er tørr, med duft av hvite blomster og steinfrukt. Denne vinen passer fint til fisk, salater og skalldyr. Rødvinen er fra Mendoza i Argentina. Den er tørr og fruktig med duft og smak av kaffe, lakris, urter og tørket frukt. Rødvinen passer til småvilt, storfe og lam.

Her er vinene Øystein og Sebastian skal smake på på fredag:

 

 

Kommentarer

kommentarer