Vinsmaking med Øystein Lundsveen #3

Fredag 17. april er det klart for et nytt vinsmakingskurs med sommelier på Curtisen Øystein Lundsveen. Det hele filmes og strømmes fra Sebastian Enghs kjøkken.

Hver fredag inviterer sommelier og hovmester på Curtisen Øystein Lundsveen til digital vinsmaking på Sebastians Enghs kjøkken, der han smaker på og snakker om to på forhånd annonserte viner. Sammen med Sebastian snakker Øystein seg gjennom distrikt, drue og hva slags mat vinene passer til. Vinsmakingen filmes og strømmes via Haldens Digitale Scene!

Fredag 17. april tar Øystein for seg to franske viner; en rosévin fra Rhone og en rødvin fra Provence.

-Rosévinen har duft av røde bær, sitrus og urter, forteller sommelier Øystein. Den passer til fisk, skalldyr og suppe ( grønnsaker, urter). Rødvinen har duft av mørke bær, plommer, krydder og fat. Denne vinen passer til storfe, lam og storvilt. Dette er en fyldig vin.

Vil du være med? Det er bare å ta seg en tur på polet det, og så tune inn på Haldens Digitale Scene klokken 18.00 førstkommende fredag.

 

 

Kommentarer

kommentarer