Vinsmaking med Øystein Lundsveen #10

På fredag er det duka for vårens siste vinsmakingskurs med sommelier Øystein Lundsveen! 

Det norske samfunnet er sakte men sikkert på vei tilbake til en slags normal, og på Curtisen har de behov for å ha hovmester og sommelier Øystein Lundsveen tilbake i restauranten etter en lang tids korona-permisjon. Men Øystein byr på et siste vinsmakingskurs før han tar sommerferie fra det digitale liv, og denne uka blir det hvitvin fra California og rødvin fra Australia.

-Hvitvinen fra California er saftig og bløt og rik på smak og duft, forteller Øystein, med smak av moden frukt, sitrus, epler, tropisk frukt, nøtter og fat. Denne vinen passer til fisk med smørsaus. Rødvinen kommer fra Margaret River i Vest-Australia. Den er saftig og ung, og preget av mørke bær med innslag av krydder, blomster, urter og fat. Vinen passer til småvilt, lam og storfe.

 

Vinkurset finner du på Haldens Digitale Scene.

Kommentarer

kommentarer