– Vinneren får to minutter på seg til å handle

Annonse: Førstkommende torsdag kan du gjøre unna julegavehandelen på kveldstid på Tista Senter. De holder åpent helt til kl. 22 og frister med knallgode tilbud, julestemning og konkurranse. 

Med omtrent 14 dager igjen til jul kan det være greit å begynne å tenke på julegavehandelen. Hvem skal du ha gaver til og hva ønsker de seg? For de fleste er det flere spørsmål enn svar og da er det godt at det finnes et kjøpesenter i Halden som tilbyr butikker innenfor de fleste bransjene.
Tista Senter rommer nå over 40 butikker og de ansatte er klare for å gi haldenserne gode julegavetips. Senterleder Britt Brattli forteller at julehandelen for de fleste haldenserne starter for alvor fra 12.desember, det henger selvfølgelig sammen med at det er lønningsdag for mange.
– På torsdag har vi langdag slik at folk får mulighet til å handle i litt rolige omgivelser på kveldstid, forteller hun. På senteret er det også spisesteder i tillegg til butikkene så det er gode muligheter for å legge middagen til senteret også.
tistasenter-22

Torsdag 15.desember får alle som handler på Tista Senter fra kl. 18 til 21 et lodd.
– Vi trekker ut et lodd der vinneren får en ”handletur” på Meny og vi tar regninga, forklarer Britt. Trekningen foregår kl 21.30 og vinneren må være tilstede.
– Vinneren får to minutter på seg til å handle, så det bør gå unna.

Britt forklarer at de har hatt den typen konkurranse tidligere og da var det en som klarte å handle for 5000 kroner på to minutter.
– Vi får se om vinneren klarer å slå den rekorden i år!
Senterlederen har jobbet i månedsvis med å forberede julesesongen og syns det er gøy nå som den endelig er i gang. Så hva er hennes tre beste tips for å handle julegaver?
– Jeg syns det er lurt å spørre de man skal gi en gave om hva de ønsker seg. Også liker jeg å sette opp en lang liste over hva jeg skal kjøpe og i tillegg lager jeg et budsjett. Til slutt vil jeg si at det er viktig å unngå det mest stressende tidspunktet å julehandle på, sier hun.
– Unn deg en kopp kaffe i stresset!

Hun har selvfølgelig et tips på lur til de som ikke vet hva mottageren av julegaven ønsker seg.
– Jeg anbefaler gjerne et gavekort. Gavekortet kan kjøpes på gavekortautomaten midt i senteret og man velger selv beløpet man ønsker å gi.

Julesesongen er naturligvis årets største begivenhet på Tista Senter. Senteret har gjort seg bemerket med mange nye butikker og de vinner jevnlig kåringer på ”best service” i kjeden og blant butikkene.
– Jeg er glad vi kan tilby ”shopping i egen by” med det utvalget vi har på senteret nå kombinert med alt annet som finnes i sentrum. På senteret jobber vi hardt for å holde oss på et høyt nivå, forklarer Britt. Hun mener haldenserne har mye å være stolte av i Halden.
– Jeg er så glad i byen min!

Tista Senter har langåpent til kl. 22 torsdag 15.desember.
Mer informasjon om Tista Senter finner du her. De har også en egen app med informasjon om åpningstider og kampanjer.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Tista Senter.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer