Vinn et besøk av Vesla og Frikk!

Veslefrikk lodder ut et koselig påskebesøk i hagen av Vesla og Frikk på påskeaften for å samle inn noen kroner i kassa og glede noen haldenbarn samtidig.

Veslefrikk teaterverksted har flere hundre barn under sin vinge, og ukentlig er det mange barn som løper ut og inn av dørene til øvingslokalene på festningen. Nå står lokalene tomme, som alle andre fritidstilbud i byen måtte Veslefrikk sette slåen for døra. Alle vårens forestillinger er flyttet til høsten. Men Vesla og Frikk, de kan jo ta seg en tur ut og skape litt liv og røre!

-Vesla og Frikk er maskotene til Veslefrikk, forteller Monia,  de har vært med oss i noen år nå. De har vært med på blant annet Allsang på Grensen, Elvelangs og Haldendagen. De er veldig populære og finner alltid på noen artige sprell. De er veldig glade i å danse!

Vesla og Frikk på Elvelangs 2018. Foto: Ellen Midtfjeld.

Nå i koronaens tid kan vi ikke dra på besøk hjem til hverandre, men hagebesøk – det er lov!

-I disse dager hvor man ikke kan dra ut på noen arrangementer så tenkte vi å glede noen barn med at Vesla og Frikk kommer på besøk i hagen på dagen påskeaften, sier Monia. De danser litt og underholder og de har også med seg et påskeegg til barna. For å delta i konkurransen vippser dere et valgfritt beløp til Veslefrikk Teaterverksted 117633. Vi trekker ut 8 stk som får besøk.

Kanskje blir det nettopp deg som vinner?

Du kan følge Veslefrikk på Facebook her!

 

Kommentarer

kommentarer