Vil starte Radio Halden

Etter at Radio Prime Halden forsvant har mange snakket om at Halden bør ha en egen radiokanal. Nå tar Hans Petter Andreassen tak i det, og starter arbeidet med å etablere Radio Halden. 

Radio Prime ble for en stund siden kjøpt opp av P4, og går nå på P5. Der er det ikke lokalradio på samme måte som Radio Prime Halden var, og det er ikke lenger noe radiostudio i Halden.
Andreassen er ikke i tvil om at en by på Haldens størrelse bør ha sin egen lokalradio.
– Jeg er ikke helt typen til å bare sitte å se på at vi savner en lokalradio, da kan jeg like gjerne forsøke å gjøre noe med det selv, forteller han. Til daglig jobber han på Nexans, har familie med 3 barn og driver sportsradioen.no.

Han er godt i gang med prosessen for å etablere Radio Halden, og ønsker innspill fra haldenserne.
– Vi kommer ikke til å klare å ha studiosendinger i mange timer hver dag, men et sted må man begynne. Radioen skal være ”på lufta” 24 timer i døgnet, sier han.
Han ønsker at det blir en lokalradio der hvem som helst kan ha sitt eget radioshow, og han har allerede flere navn på blokka som er interessert.
– Men er det flere der ute som er nysgjerrige på radio, så kan de gjerne ta kontakt. De trengs ingen erfaring, bare man er litt nysgjerrig og glad i å skravle.

Andreassen er klar over at det er investeringskostnader for å komme i gang med Radio Halden, og her håper han på drahjelp fra Sparebankstiftelsen og næringslivet.
– Dette er ikke et prosjekt jeg kan starte med midler fra egen lomme, da det er ganske kostbart å komme i gang. Jeg håper vi kan få til en sponsoravtale på lokaler, strøm og internett.

Han avslutter med en oppfordring til haldenserne.
– Jeg håper på positiv respons  ”over hele fjøla”, dette er noe vi kan få til. Så får tiden vise om vi snart har nye Radio Halden på nett.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer