Vil du være med til Kjeøya?

Søndag 10.april inviterer Barnas Turlag Tistedal små og store til tur på Kjeøya.
Foto: Nils Otto Økern-Klevmo / Turer i Halden og omegn 

Barnas Turlag Tistedal er en aktiv forening som tilrettelegger for at barn skal komme seg ut i naturen og få oppleve gleden ved friluftsliv.
– Kjeøya er en halvøy som ligger i Sponvika. Stedet har fantastisk natur med magisk skog av gamle eiketrær og fantastisk utsikt, forteller Eileen Lindh Hansen i turlaget.
Freddy Fagerholt skal være med som kjentmann på turen
– Han er en historieinteressert mann som kan fortelle mye om stedet og hendelsene der. Dette er med andre ord en lærerik tur for både barn og voksne.

737213_630892426989552_6984248595802737210_o
Foto: Nils Otto Økern-Klevmo / Turer i Halden og omegn 

Hansen kan fortelle at turen er en rundtur på omtrent 3 kilometer.
– Turen passer for de aller fleste, men den egner seg ikke for barnevogner. På veien til Grønbukt går vi gjennom gamle løpegraver, og vi stopper for en felles rast når vi kommer til stranden. Her kan man spise medbrakt matpakke og barna kan leke, sier Hansen.

Alle som vil være med på turen kan møte ved parkeringen ved hovedinngangen på HiØ Remmen kl. 11 søndag 10.april. Derfra blir det felles avreise.

Om Barnas Turlag Tistedal:
Barnas Turlag er DNT’s satsing på barn mellom 0-12 år. Barnas Turlag Tistedal er en lokalforening som har som mål å tilrettelegge for at barn skal få komme seg ut i naturen og oppleve gleden av friluftsliv. På våre turer er det foreldrene som har ansvar for sine barn, men det er alltid med en eller flere fra Barnas Turlag som er kjent med turen vi går. Vi er i utgangspunktet et forening som arrangerer turer for våre medlemmer, men vi ønsker å nå flest mulig barn og inviterer derfor alle som har lyst til å være med på en tur til å møte opp. Det er morsommere for barn og gå på tur sammen med andre barn, og vi håper vi blir mange! Ta med mat og drikke og klær etter forholdene.

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer