Vil du være astronaut i vinterferien?

Vet du ikke helt hva dere skal finne på i vinterferien? En halvtimes kjøring fra Halden ligger Inspiria. De frister med en reise i verdensrommet!

I hele vinterferien frister Inspiria med at små og store kan få lære mer om solsystemet og planeter. Inspiria er kjent for å invitere til mange morsomme aktiviteter, og denne gangen er ikke noe unntak.
I planetariet kan dere være med på å utforske stjerner, planeter og fjerne galakser. I behagelige stoler lener man seg tilbake og blir med på reisen helt til ytterkanten av det vi kjenner til i universet.

Alle astronauter må trene på å gjøre forskjellige oppgaver når man er vektløs og snurrer rundt og rundt. Det har du også muligheten til i vinterferien, Inspiria har en gyro man kan være vektløs i.

GyroXtreme

De minste barna, fra 0 til 6 år, inviteres til å være med i MiniLab’en. Der lærer de om forskjellige planeter og hvordan astronautene jobber. Det kan hende at de får besøk av en astronaut også!

Kreative barn kan lage seg ”planetarmbånd” inspirert av at planetene snurrer som perler på en snor rundt i universet. Alle astronauter har hjelm, og på Inspiria kan alle lage sin egen astronauthjelm. Det finnes en egen fotovegg der man kan forevige seg selv som astronaut.

Aktivitetene er tilgjengelige i perioden fra 20.februar til 28.februar fra kl. 11 til 16.

Artikkelen er skrevet i samarbeid med Inspiria. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer