Vil du leie Runes Rekekafè?

Runes Rekekafè har i mange år vært populær i Halden. Men i fjor holdt spisestedet stengt hele sommersesongen, og nå er det lagt ut til leie på nettstedet finn.no

Med beliggenhet i vannkanten, en fiskeskøyte tett inntil og ofte fisker’n selv og kona som servitør og kokk har alt ligget til rette for at gjestene skulle få en god opplevelse på Runes rekekafé. Stedet har ofte blitt nevnt som et spisested man anbefaler til utenbys gjester.
– Vi har alltid prøvd å lage et levende hus og et godt miljø på brygga. Kona mi har vært mye av drivkraften bak det vi har gjort. Nå er tiden inne for at vi vil samarbeide med noen som kan drive Runes Rekekafè. Selv skal jeg begynne å fiske på heltid igjen, forteller Rune Midtlien.
Han har en 10 års kontrakt for rekekafeen og kystlaget, så den som tar stafettpinnen har forutsigbarhet for driften.

– Jeg ønsker meg aller helst noen lokale flinke folk som kan ta over, som kjenner konseptet og byen. Det er viktig for meg at stedet forblir et spisested med fokus på sjømat, sier han.
Flere som har tatt kontakt har helt andre konsepter de vil tilby, som italiensk og kinesisk, men det er han ikke interessert i.
– Nå som jeg skal fiske aktivt igjen, vil jeg være en del av miljøet og bidra til videreutvikling av det flotte området vi har her.

Annonsen for leie av Runes rekekafé finner du her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer