Vigdis Wisur synger på Herregårdskaféen

Vigdis Wisur er sarpingen som forelsket seg i Halden og i haldensere. Lørdag 26. oktober kommer hun til Herregårdskaféen for å synge, og dette vil du ikke gå glipp av.

De seneste tre årene har Vigids jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Det Norske Blåseensemble. Nå har hun sagt opp stillingen sin, men vender tilbake til byen for å holde egen konsert. Det er flere år siden Vigdis sist stod på scenen i Halden og hun ser spesielt frem til konserten på Herregårdskafeen lørdag 26. oktober.

– Artisten i meg tok en liten pause og jeg trivdes godt bak scenen i noen år. Så kom egen musikkglede tilbake for fullt og jeg tok et hjertevalg. Jeg har opplevd mye flott gjennom jobben min og blitt kjent med mange hyggelige haldensere. Derfor gleder jeg meg spesielt mye til lørdagen på Herregårdskafeen, sier Vigdis.

Helt fraværende fra konsertscenen for øvrig har hun imidlertid ikke vært. Vigdis og musikerne Erik Smith (trommer), Roger Morland (kontrabass) og Frank Wisur (gitar) har spilt en mengde konserter sammen gjennom mange år.

Vigdis er kanskje mest kjent for sine hyllestkonserter til Eva Cassidy og hun kan røpe at hun har mottatt meldinger fra publikum om ønskesanger fra nettopp dette repertoaret. I tillegg byr konserten på låter fra blant annet Joni Mitchell, Monica Zetterlund , Radka Toneff og Sting. Vigdis og band ønsker velkommen til en lun og intim konsertopplevelse lørdag førstkommende på Herregårdskafeen.

Foto: Pål Anders Thunæs.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer