Vi trenger deg som frivillig!

Halden er verden for en dag når vi arrangerer familiefestivalen Barnas Verdensdager. For å kunne gjennomføre Barnas Verdensdager trengs det en stor gjeng med frivillige med skikkelig dugnadsånd. Vi kaller dem superheltene våre.

Vi lover de som jobber god stemning, hyggelig selskap, gratis t-skjorte, god mat og drikke og attest. Arbeidsoppgavene er store og små, og kan være alt fra å være vert ved en av våre aktiviteter, trivselsperson, hjelpe til med servering eller nedrigg av arrangementet.

Vil du melde deg som frivillig eller har du spørsmål send oss en melding via facebooksiden til Barnas Verdensdager Halden, eller ta kontakt med produsent Catharina Heide Amundsen på telefon 909 32 106 eller e-post ecathari@gmail.com

Her kan du lese litt om de ulike arbeidsoppgavene for frivillige:

Vert på aktiviteter: Som frivillig på en av våre aktiviteter er hovedoppgaven å sørge for at publikum får en god opplevelse. Oppgavene kan være å slippe grupper inn/ut på et tidspunkt eller hjelpe barn i gang med aktiviteten. Frivillige på aktiviteter skal også hjelpe til med nedrigg og rydding av rom når verkstedet er ferdig. Du får selvfølgelig en god innføring i den aktiviteten som skal være i rommet.

Trivselspersoner: Som trivelsesperson er hovedoppgaven å sørge for at de frivillige har det hyggelig på jobb og får i seg mat. Du vil også sørge for at publikum får en god opplevelse ved å være tilstede, samt at området til enhver tid er ryddig og pent – både ute og inne.

Frivillig på Backstage og servering: Som kantine og serveringshjelp er hovedoppgaven å hjelpe til med servering av mat til utøvere og frivillige gjennom dagen, dekke og rydde backstage, samt hjelpe til med opprydding og vasking når arrangementet er ferdig. Man vil også måtte sørge for at kaffe, te, kjeks, frukt og vann er tilgjengelig hele dagen.

Nedrigg av arrangementet:

Som frivillig med nedrigg trenger vi noen sterke muskler som kan hjelpe til med nedrigg av arena, bære utstyr på bil og kjøre dette til lageret, samt rydde området.

Tekst, video og bilder: Østfold Kulturutvikling.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer