– Vi starter for alvor 11.september

Brygga Kultursal kan se tilbake på et hektisk vår- og sommerhalvår. Nå er de godt i gang med høstsesongen og det er mye spennende å se frem til!
Toppbilde: Martin Gundersen sammen med The Hooters 3.august.

Vi tar en prat med daglig leder, Martin Gundersen, som er veldig fornøyd med det de presenterer og forestillinger for resten av 2016.
– Vi ”tyvstartet” høsten med The Hooters 3.august, men starter for alvor 11.september. Melissa Horn får æren av å åpne ballet hos oss, sier Gundersen.

1.september starter Det Norske Blåseensemble sin høstsesong med Magic Moments of Burt Bacharach i Brygga Kultursal.

Andre artister som kommer til Brygga i september er Bugge Wesseltoft og Marit Larsen. I tillegg har Brygga satset på familievennlige forestillinger, så 29. september får de besøk av Vennebyen.

Høstprogrammet byr på opplevelser for både små og store.
– Vi fortsetter som tidligere med bredde og for alle aldre. Det blir lokale artister, store kjente nasjonale artister og hele fire svenske store artister. Det blir også nye opplevelser med Riksteatret som virkelig har et topp program denne og neste sesong, forklarer Martin.
8. oktober kommer Riksteatret med Fortrolige samtaler, som er teaterversjonen av Ingmar Bergmans Enskilda samtal. Liv Ullmann er regissør. En snau uke senere kommer det svenske bandet Bob Hund og 15. oktober blir det høstrock med Aunt Mary & Gentle Groove. 19. oktober skal Erik Bye hylles av to haldensere, nemlig Dag Brandth og Eva Stømner. Oktober fortsetter med Vamp, Flåklypa, Jaa9 & OnklP, Trond Holther og Kari Bremnes.

Hvis man syns at oktober byr på mange fristelser så blir ikke november noe dårligere.            5. november kommer Lars Winnerbäck.   Den konserten ble utsolgt på rekordfart. 12. november kommer en annen svensk storhet, Mikael Wiehe.
– Det blir en litteraturopplevelse når vi får besøk av Ingvar Ambjørnsen. Han skal fortelle om Elling som nå har blitt blogger!

Martin forteller at de også satser på support på en del av konsertene fremover.
– Med Melissa Horn får vi oppleve det utrolige talentet Moa Lignell som tok dommerne i Idol med storm. Marit Larsen har med seg Morten Myklebust som support. Lokale Göttemia har blitt valgt ut av selveste Bob Hund til å spille for dem. Og før Hanne Boel går på scenen 18.november får vi høre den flotte stemmen til Numa Edema som har blitt en hit på kort tid, forklarer Martin.
Ellers i november får Brygga besøk av Ole Paus & Jonas Fjeld, Stein Torleif Bjella og Violet Road.
– I tillegg kommer Riksteatret med Min Kamp. Det er Knausgårds bestselger som har blitt adaptert til teater og høster store ord.

Når julen nærmer seg er det naturligvis flere juleforestillinger som Gråtass (traktorjul), Tenorane & Steffen Horn med Så ha ei god jul, då! og Jul med Blåseensemblet.
– Vi fyller desember med fine juleforestillinger og komikk med Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik, pop med Aurora og rock med Big Bang. Vi er svært glade for å ha sikret oss Aurora som eneste spillested i Østfold. Hun er virkelig et stjerneskudd som får topp anmeldelser overalt, avslutter Martin.
– Jeg håper haldenserne lar seg friste av høstprogrammet vårt!

Hele oversikten over arrangementene i Brygga Kultursal finner du her. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer