-Vi representerer en fantastisk fin kommune

Liv Lindskog og Inger Midtun. Foto: Halden Turist.

Halden Turist drar på Reiselivsmessen på Telenor Arena denne helgen for å fortelle om alle de gode grunnene til å besøke Halden. Ta en tur på messe i helgen da vel!

På Halden Turistkontor er Liv Lindskog i full gang med å planlegge turiståret 2018. På lørdag reiser hun til Fornebu for å representere Halden på årets Reiselivsmesse på Telenor Arena. Liv og kollegene Inger Midtun og Jens Olav Johansen vil veksle på å representere Halden sammen med Visit Østfold på årets messe. MS Brekke vil være representert på stand ved daglig leder Signe Myhren, og dessuten skal Belinda Abbot fra Villa Kornsjø være tilstede og friste med kano- og vandreopplevelser i grensetraktene på Kornsjø.

-Målet med å delta er å friste publikum på Reiselivsmessen til å ta turen til Halden i løpet av året, forteller Liv. Og det er utrolig mange gode grunner til å reise til Halden! Jo flere gjester som kommer hit, dess mer penger blir brukt i Halden.Og får de en hyggelig opplevelse, kommer de gjerne tilbake.

Liv Lindskog og kollegene hennes skal fortelle om de mange gode grunnene til å reise til Halden på reiselivsmessen denne helgen. Foto: Nina Røsnæs.

På reiselivsmessen skal Haldenguiden 2018 presenteres:

-I Haldenguiden er det listet 135 arrangementer i år, forteller Liv, pluss massevis av aktiviteter for store og små. Neste uke blir Haldenguiden hustandsdistribuert med HA, det er bare å glede seg!

Halden Taxi kjører deg dit

Halden Taxi er alltid rause. I år setter de jaggu opp transport til Fornebu på Reiselivsmessens siste dag, søndag, til en rimelig penge. For 400 kroner kommer du tur-retur messen, og får inngangsbilletten til messen inkludert. Avreise fra Fiskebrygga klokken 0800 og retur fra messen klokka 1600. Vil du melde deg på tur kan du ta kontakt med Halden taxi på epostadressen; taxi@haldentaxi.no eller slå på tråden på 69213200. Påmeldingsfrist i dag torsdag!

-Publikum som besøker reiselivsmessen er over snittet interessert i å reise, sier Liv, både til fjernere himmelstrøk, men også på oppdagelsesferd i nærområdet. Da er det viktig å være tilstede å vise seg frem. Og vi representerer jo en fantastisk fin kommune!!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer