– Vi lover å spille på hele følelsesregisteret

Annonse: De har spilt sammen i et knapt år, men allerede gjort seg godt bemerket i musikkmiljøet i Østfold og Oslo. De Marvells ser frem til å rocke Bryggerhuset fredag 24. februar.
Foto: Trine Sirnes

De er fortsatt i kategorien ”nyoppstartet”, men samlet sett har de mer erfaring enn veldig mange andre unge artister. De Marvells består av musikere fra blant annet Warp Riders og Dr. Joe & The Fusion Clinic og når de fant sammen fant de også sitt helt egne musikalske uttrykk.
– Vi har hatt en skikkelig fin opptur siden vi startet bandet og det setter vi pris på alle sammen. Tilbakemeldingene fra publikum har vært knalle siden starten og det var gøy å spille på utsolgt konsert i Oslo i begynnelsen av året, forteller Andreas Buckholm. Han spiller sammen med Christine Marvel Engebretsen, Markus Berntzen og Eimund Aadahl.

De skriver alle låtene sine selv og har formet sitt eget dystre og energiske sound. Musikken deres beskrives som sårbar, melodiøs og små-aggressiv. Før jul ga de ut singelen ”Dark Love” som de fikk gode kritikker for.
– Vi har vært i studio og spilt inn en EP som kommer i mars/april. Den ble vi faktisk ferdig med for et par dager siden, sier Andreas. De har ingen planer om å ligge på latsiden fremover og ser frem til mange konserter.
– Vi er gira på å spille mange konserter fremover. Det blir gøy å spille på Bryggerhuset. Så tror jeg det blir høydepunkter å få spille på Off:Larm i Oslo og på Månefestivalen i Fredrikstad. Så blir det mer musikk så fort vi kommer oss i studio igjen!

Bandet kan virke ganske mørkt. Hvordan blir konserten på Bryggerhuset?
– Det er noe helt eget å høre oss live. Jeg vil si det er ganske mørkt, men mye energi og følelser. Og så blir det selvfølgelig tunge rockeriff, sier Andreas.
Christine er vokalisten og frontfiguren i bandet. Hun forteller at de henter inspirasjon fra band som  Hawkwind og Savage Rose, The Allmann Brothers, men også fra Nick Cave, Pj Harvey og Tarantino Soundtracks.
– Vi lover å spille på hele følelsesregisteret ditt denne kvelden, høyt!
Konserten på Bryggerhuset er 24. februar kl.22.

Kommentarer

kommentarer