– Vi har plass til flere utstillere

Idd og Enningdalen er godt i gang med planleggingen av årets Sensommerstevne. Nå ønsker de å komme i kontakt med utstillere som vil sette enda mer farge på arrangementet.

Sensommerstevnet på Gamle Prestebakke har blitt en fin tradisjon og trekker hundrevis av gjester den siste helgen i august.
– Tema for årets stevne er ”Idd som kulturhistorisk landskap”. Bakgrunnen for valg av tema ligger i et ønske om å spinne videre på en rapport fra Riksantikvaren som omhandler kulturhistoriske landskap av nasjonal interesse. En av disse er Iddefjordfjella, forteller leder i historielaget Eivind Løvås.

Historielaget planlegger loppemarked, demonstrasjon av gamle håndverk og har god plass til mange utstillere på tunet. I Annestua blir det utstillinger og landhandel. Jernbanestasjonen er også inkludert med presentasjon av jernbanehistorie.
– På tunet blir det salg fra forskjellige utstillere innen håndverk, husflid, blomster, planter og mer. Det er plass til enda flere, så det er bare å ta kontakt hvis du har noe du vil selge, oppfordrer Løvås.

IMG_7270-1024x683

Det er mange barnefamilier som besøker stevnet, og nå ønsker arrangøren å legge enda mer til rette for barna.
– Det er planer om å samle barneaktiviteter i hagen bak hovedhuset og utøke tilbudet for de yngste betraktelig. Det håper vi faller i smak!

Løvås håper mange setter av datoen for Sensommerstevnet allerede nå.
– Stevnet er blitt en fin sosial møteplass og det er noe av poenget med hele arrangementet.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer