– Vi har hørt fine ord om Siste Reis

Lørdag 18.februar blir det nedstrippa americana på Siste Reis. Silver Lining har nettopp gitt ut EP og gleder seg til å spille for haldensere. 

Oslo-bandet Silver Lining består av Stine Andreassen, Live Solberg, Halvor Falck Johansen og Bjørnar Ekse Brandseth. De fire bandmedlemmene fant tonen i sin felles fascinasjon for Gillian Welch da de tolket hennes album «Soul Journey» på The Crossroad Clubs «Sunday Classics»-konsept i 2014.

De har hørt fine ord om Siste Reis og er glade for at de får muligheten til å spille der førstkommende helg.
– Vi spiller nedstrippa folk/americana med vokalharmonier og gitarer i fokus, forteller Live. Singelen deres, Grey, har nettopp passert 250 000 avspillinger i Spotify og EP’en de slapp i januar har blitt møtt med lovord fra presse og musikk-kjennere. Rune Letrud på musikkbloggen.no skriver blant annet at det er enkeltheten i musikken deres som gir det liv.
– Stemmene og harmoniene. Tre akustiske gitarer, Brandseths perfekt balanserte Dobro og så dette helt udefinerbare «noe» som gjør at gåsehuden sprer seg og smilet er umulig å stoppe og plutselig føles verden i tretten minutter og sytten sekunder helt perfekt.

Silver Lining har ekistert i et par år, men har allerede rukket å spille på mange arrangementer og festivaler som Bønder i By’n festivalen, KlubbØya, Pre:Larm og Camp Indie.

Hvordan tror dere det blir å spille i Halden? 
– Dette blir vår første spillejobb i Halden. Vi gleder oss stort til å spille på Siste Reis, som er et sted med tyngde og godt rykte i våre kretser. Og publikum er kjent for å kunne sin country i Halden, sier Live.
– Vi skal gjøre det til en roadtrip fra Oslo til Halden, vi kjørte rundt i USA i sommer så et gjensyn med veien skal bli godt. Publikum kan forvente seg en rolig og intim konsert med masse spilleglede og godt humør. Vi ønsker å formidle historiene og stemningene bak tekstene våre og ta publikum med inn i vår verden!

Les mer om konserten her.

Annonse
Skjermbilde 2017-02-09 kl. 17.41.47

Kommentarer

kommentarer