– Vi håper på rundt 50 biler

Førstkommende lørdag blir det biler i hele Halden sentrum. Forskjellige merke-treff vil samle hundrevis av entusiaster, og de håper også at mange nysgjerrige bilinteresserte publikummere tar turen. 

Halden sentrum vil hele denne uken være preget av amerikanske biler i alle mulige variasjoner, og lørdag blir det ekstra mange.
I Busterudparken samles de som har Camaro og i gågata blir det Corvette på rad og rekke. På Wiels plass kommer Østfold Veteranvognklubb med mange flotte biler. De som har Chevy skal samles på Skolestadion, og ved Halden storsenter blir det Pontiac.

IMG_0683

I tillegg skal det være flere treff utenfor sentrum, blant annet hos Thors Garage på Lille Edet, nyttekjøretøy på Fredriksten festning, cadillac på Svingenskogen og gamle mopeder ved den gamle tollstasjonen.

Dag Andersen er en av de ansvarlige for Tri-Five Chevy treff på Skolestadion.
– Vi har treff fra kl. 10 til 16, og det blir blant annet premiering, salg av klubbeffekter og kiosk med salg av mat og drikke, forteller han.

I Busterudparken blir det Camaro-treff, og Ruth, bedre kjent som RallyRuth, forteller at de gleder seg veldig.
– Vi håper på rundt 50 biler. Vi frister med flotte pokaler og premier, og i tillegg har vi loddsalg med fine premier, sier hun.
De frister tilreisende med lekeplass for ungene i parken, og shoppingmuligheter for damene i nærheten.
– Så har alle noe å gjøre mens mannfolka titter på biler og koser seg.

Vil du vite mer om programmet for Grensetreffet?
Grensetreffets facebookside er her og hele programmet ligger her.

IMG_0743

Artikkelen er betalt av Grensetreffet.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer