– Vi håper mange blir med på tur

Extra Giverglede Halden har etablert seg som en viktig bidragsyter for familier i Halden som trenger litt ekstra hjelp. Nå har de lansert invitasjonen til sommercamp og fjelltur.

Mikaela R. Caci er initiativtager og leder for organisasjonen, og hun gleder seg veldig til sommerens arrangementer. I juli blir det tur til Beitostølen og i august inviterer de til Sommercamp på Ytterbøl.
Turen til Beitostølen med fottur over Besseggen er for ungdom i alderen 14 til 20 år.
I beskrivelsen står det at ”dette er turen for deg som har lyst til å utfordre deg selv og kanskje aldri har vært til fjells i norsk natur før. Turen er tøff, men absolutt gjennomførbar.”

Sommercampen på Ytterbøl er for barn mellom 9 og 13 år. Det fristes med aktiviteter som bading, fisking og fotball. I tillegg har de etablert et samarbeid med MakerSpace på Høgskolen i Østfold, så det blir dronebygging, flaskeraketter og vannballongkanon.

– Vi er godt i gang med planleggingen og ser frem til å bli kjent med barna og ungdommene. Det er gøy å kunne være litt barn igjen og få være med på leken, forteller Mikaela.
Hun jobber til daglig på Coop Extra Grønland.
– Flere av barna som var med på campen i fjor kommer fortsatt og besøker meg på jobben, det syns jeg er veldig koselig. Jeg treffer også mange av dem i byen, og alle tar seg alltid tid til å snakke.

Du finner mer informasjon om arrangementene her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer